שעועית צרפתית בפרמזן
גבינת הפרמזן משביחה כל מתכון, והשילוב עם שעועית צרפתית יוצר תוספת אידיאלית לכל מנה בשרית, בעיקר כשלוקח רק 10 דקות להכין את המתכון הזה
מערכת מוטק'ה
13/04/07

צילום: Shutterstock
המרכיבים (4 מנות)
מלח גס ופלפל טרי גרוס עבה 2 חבילות (כ-300 גר' כל אחת) שעועית צרפתית ירוקה קפואה 2 כפות חמאה 1 כף מיץ לימון טרי 2 כפות גבינת פרמזן (עדיף לקנות אותה כגוש ולגרר אותה בבית)
אופן ההכנה
1. הרתיחו סיר מים מומלחים. הוסיפו את השעועית ובשלו עד שהיא נעשית רכה (2-4 דקות). יבשו והחזירו לסיר. 2. הוסיפו את החמאה, מיץ הלימון וכף פרמזן. תבלו עם המלח והפלפל וערבבו. הגישו עם יתרת הפרמזן מעל.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות