חזרה למגזין אוכל

תפריט בריאות: פרוסות חצילים במילוי בשר

גם דל כולסטרול, גם דל שומן, גם ללא שומן רווי וגם מהווה מקור לסיבים. מירשם הבריאות שלנו לשבוע זה: אידיאלי למי שרוצה ליהנות וגם לשמור על הדיאטה. מצויין לאירוח שבת
יחידת התזונה והדיאטה, שירותי בריאות כללית 24/12/06
תפריט בריאות: פרוסות חצילים במילוי בשר

חומרים
1 חציל בינוני פרוס לפרוסות בעובי אצבע מעט מלח 1 בצל קצוץ 1 עגבניה קצוצה כף רסק עגבניות כף אבקת מרק עוף כפית שמן קנולה [u]למילוי[/u] 100 גרם בשר חזה הודו טחון 100 גרם בשר בקר כחוש טחון 1 בצל קצוץ צרור פטרוזיליה קצוץ 2 שיני שום 3-2 כפות פירורי לחם (או קמח מצה) פלפל
אופן ההכנה
* ממליחים את החצילים ומניחים בצד ל-30 דקות. שוטפים מהמלח * מערבבים את חומרי המילוי * מניחים מעט ממילוי הבשר בין כל שתי פרוסות חציל * מחממים בסיר רחב את השמן ומטגנים בצל. מוסיפים את העגבניה, רסק העגבניות ואבקת המרק ומבשלים מספר דקות * מניחים את פרוסות החצילים בתחתית הסיר, נממשיכם לבשל על אש גבוהה עד שהתבשיל רותח * מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשעה
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה