תפריט בריאות: פרוסות חצילים במילוי בשר
גם דל כולסטרול, גם דל שומן, גם ללא שומן רווי וגם מהווה מקור לסיבים. מירשם הבריאות שלנו לשבוע זה: אידיאלי למי שרוצה ליהנות וגם לשמור על הדיאטה. מצויין לאירוח שבת
יחידת התזונה והדיאטה, שירותי בריאות כללית
24/12/06

חומרים
1 חציל בינוני פרוס לפרוסות בעובי אצבע מעט מלח 1 בצל קצוץ 1 עגבניה קצוצה כף רסק עגבניות כף אבקת מרק עוף כפית שמן קנולה [u]למילוי[/u] 100 גרם בשר חזה הודו טחון 100 גרם בשר בקר כחוש טחון 1 בצל קצוץ צרור פטרוזיליה קצוץ 2 שיני שום 3-2 כפות פירורי לחם (או קמח מצה) פלפל
אופן ההכנה
* ממליחים את החצילים ומניחים בצד ל-30 דקות. שוטפים מהמלח * מערבבים את חומרי המילוי * מניחים מעט ממילוי הבשר בין כל שתי פרוסות חציל * מחממים בסיר רחב את השמן ומטגנים בצל. מוסיפים את העגבניה, רסק העגבניות ואבקת המרק ומבשלים מספר דקות * מניחים את פרוסות החצילים בתחתית הסיר, נממשיכם לבשל על אש גבוהה עד שהתבשיל רותח * מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשעה
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות