כלכלה מוזרה

הנני מעוניין לשתף בתופעה מוזרה המתרחשת בכלכלה. באזורים עניים דוקא, הרבה פעמים אנו רואים כיכרות לחם שלמות מושמות בפח. דווקא במקום שהיינו מצפים שאנשים ינצלו היטב את כספם המועט. ייתכן שזה מחוסר מודעו, או מטרנד לאכול הכל טרי. אבל, מה עם שימוש חורג: צנימים, טוסט , חלק מתערובת לקציצות. לצערנו, גם אין תשדירים המדריכים כיצד לנצל לחם נכון. ואולי, יש עידוד לבזבוז, דוקא אצל מי שאין פרוטה בידם. אשמח לדיון פורה ותרבותי.
איציק כהן/שנים טובות
יצחק כהן/שנים טובות
המגיפה הופיעה מרחוק.
סגר הוטל בנשמה.
חובבי התרבות נדמו.
מאי שם הופיעו
מוזות...
לקריאת הפוסט
אהבה
נפש אומן פוסעת אט, בשבילי הארץ. מהלכת ימין ושמאל.
נפש אומן ערה לכל ניע של סיב.
. תרה אחר יפעת הרקיע.
להביא...
לקריאת הפוסט
התעוררות
חברים חברות,אתר מוטקה הוא בשבילכם/ן ,כתבו, שתפו, הביאו חוויות.העלו בעיות, הציפו, למען תהנו ממנו.אני מבטיח להגיב בופן תרבותי על כל פוסט נחמד...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
לאיציק,
סביר ובטוח, שמי שקונה ומשלם עבור הלחם שקנה, לא יזרוק אותו. אלה שאין להם כסף, לא זורקים את הכסף שאין להם. סביר להניח, שהלחמים הזרוקים אותם אתה רואה, ניתנו ולא ניקנו. סביר שייתכן ונ...
לאיציק,
סביר ובטוח, שמי שקונה ומשלם עבור הלחם שקנה, לא יזרוק אותו. אלה שאין להם כסף, לא זורקים את הכסף שאין להם. סביר להניח, שהלחמים הזרוקים אותם אתה רואה, ניתנו ולא ניקנו. סביר שייתכן וניתנו אולי לא טריים ואולי פגומים. ייתכן שניתנו לעמותת חלוקה, שלא חילקה את כולם וזרקה.
חוץ מזה, והחשוב באמת. תפסיק לשאול שאלות כאלה כאן, זה זבל ברמתו. לך לשכונות העוני, ושאל מי זרק ולמה. פה אינו המקום. שאלתך נשמעת אקדמאית, וכמו שכתבתי קודם, רמתה זבל.