איפה עדיף להיות כְּשֶׁיּוֹרִים עלי?

כרבע שעה לוקח לי להגיע ברגל מהבית עד לְמִתְחָם G, עמוּס החנויות השוות במיוחד, הסמוך לסינמה סיטי.
אני מעדיפה ללכת לשם ברגל, כי זה נותן לי תחושה של ספורטאית, וחוצמיזה, מגרש החניה שם תמיד מלא, ואני שונאת לחפש חניה.
יש כמה חנויות בְּמִתְחָם G, שאני צריכה לבקר בהן היום, וחצי לילה לא ישנתי בגלל זה.
"עדיף להגיע לשם בשעות הבוקר" אני אומרת לעצמי, "כי סביר להניח שהמחבלים מעדיפים את שעות אחה"צ-ערב, היותר עמוסות".
ברור שעדיף להגיע לשם ברגל, כי ממתחם כלכך סגור, יותר קל לברוח בריצה.
והכי כדאי לנעול נעלי ספורט, שייקלו עלי את הַמְּנוּסָה, וללבוש מכנסיים קצת-יותר רחבים, שלא יגבילו לי את טווח צַעֲדֵי הַהִמָּלְטוּת.
כבר הרבה זמן לא הלכתי עם תיק הגב שלי, אבל בימים אלה עדיף תיק גב, כי יותר קל לרוץ איתו, וגם כי אם יירו בי מאחור, התיק יכול לרכך את כניסת הכדור לגופי.
אלה המסקנות שהגעתי אליהן, לאחר חצי לילה של תכנונים...
במקום ה היפך
מצבנו מדאיג
אין מנהיג
וברווור שיש דברים שלא תלויים בנו🤷♂️
https://pakalhagor.co.il/product/%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%92%D7%9F-robo-3a-%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8/
האפוד מתאים להגנה מפני רסיסים וקליעי 9 מ"מ קל משקל, אופנתי ומתאים במיוחד למסע קניות בקניון, עדיפות ראשונה בעזריאלי. היתרון הגדול שלו שהוא ניתן ללבישה מתחת לחולצה, אינו בולט ומוסתר.
והעיקר לא לפחד כלל, כי לאן נגיע אם נפחד.
והמהדרין בעלי רישיון לנשק, נושאים אקדח קטן בכיס ובא לציון גואל....
הפתעת והצחקת אותי עם העריכה המדליקה שעשית עם התמונה 😂
וגם עם הצעתך לאפוד המגן 🤣🤣
תודה🤗
בתשובה לשאלך – אם תדפדף בקישור של חגור תמצא קסדת מגן נגד ירי A3 במחיר מציאה במיוחד לתקופת החגים הבאים עלינו לטובה --.999 ₪.
אני מאחל לך שתיהנה מחג שמח ומוגן ומשוריין ותוכל להסתובב בקניונים ולכל אשר תחפוץ ללא חשש,
בהצלחה