מוטקה > בלוגים > הבלוג של Rina > אדום עסיסי, נוטף חשק

אדום עסיסי, נוטף חשק

הפרי שהכי מסמל את הקיץ, טעים, משביע ויש לו טעם של עוד
אדום עסיסי, נוטף חשק

עוד מעט תגמר העונה. הסתיו יגיע, הנחליאלי יטייל בגנים וריח קלמנטינות ימלא את החלל. עונת האבטיחים תגיע לסיומה. השנה הייתה הצלחה לאבטיחים. כל אבטיח היה מעולה, אדום, פריך, מתוק ופנטסטי, וגם גיליתי כי האנושות שרדה והמשיכה להתקיים בזכות האבטיח. לא פעם חשבתי איך שרדה האנושות את כל אלפי השנים שהיא קיימת.

 

לפני אלפי שנים לא הייתה ויאגרה והנשים עם כל הלוק השעיר שלהן לא היו ממש מגרות. הנשים ישבו במערות וחיכו לגברים שיביאו את הציד, עד שהגברים יביאו את הציד הן עסקו בעצמן. למרות שהיה לנשים לוק של קופות הן היו עדיין נשים ועסקו בעצמן. עד שהגברים יחזרו עם הציד הן עשו מחקרים ועסקו בקוסמטיקה וכבר אז לפני מליוני שנים הן עסקו ביופי.

 

נכון שמאז הנשים המציאו את הניו-אייג` את סידרת הטיפוח לשיער, ואת האיפור, והמציאו את התחתוניות הריחניות ואת הדיאודורנט, אבל אז באותם זמנים רחוקים לפני חמשת אלפים שנה הן לא ממש הדיפו ריחות של אישה חושקת, להיפך, הן הדיפו ריחות שדחו את הגברים העייפים מיום ציד ארוך. הגברים ראו בהן בובות ברבי מצועצעות, במיוחד אחרי שהנשים המציאו את הפסים האלה עם השעווה שמסירות את השיער וקצת עור.

 

הגברים לא ממש נמשכו לנשים, אבל את מלאכת הנשים עלי משכב היו צריכים לבצע כי זה היה צו אלוהי. ויאגרה אז לא הייתה, ואלוהים חשב מה הוא יכול להמציא כדי להכניס את הגברים למיטה ולעורר בהם חשק, אז אלוהים אמר לעצמו, אני אבזבז עוד צביר ביולוגי אחד ואברא את האבטיח.

 

ממחשבה למעשה הדרך הייתה קצרה. האבטיח הופיע, אדום, מתוק, עסיסי ונוטף חשק מיני כי אלוהים בטעות הכניס בו גם את הציטרולין, אמנם לא בכמויות גדולות, אבל הכניס. הגברים שנמאס להם מאכילת הבשר ורצו לנשנש משהו מתוק, טעמו מהאבטיח והתלהבו. מרוב התלהבות הם אכלו המון אבטיח וגם השושוליקו הגיב בהתאם, עכשיו כבר לא היה להם משנה איך נראית האישה, כל מה שהם רצו, זה להכניס אותה למיטה ולעשות בה מעשה גבר באישה.

 

יש באבטיח המון ערכים תזונתיים כמו ויטמין B3 B5 B6 וליקופן שנמצא גם בעגבניות, אבל כל הערכים האלה לא מוררים סקסיים כמו הציטרולין. חוקרים מאוניברסיטת טקסס עלו על הקטע של הציטרולין באבטיח וככה הם הבינו איך שרדה האנושות. הציטרולין עשוי מהחומר שממנו עשויים חלומות רטובים, משהו שדומה לחומרים שנמצאים בויאגרה. סקסי, מעורר חשק ובהשפעה מיידית.

 

מה שהם לא רוצים לפרסם זה, כמה אבטיח צריך לאכול כדי שהציטרולין יתחיל לעבוד. הנשים של היום יודעות את הסוד. כדי לרסן את ההשתוללות של הדבר, הן מכבדות אותו באבטיח וגבינה בולגרית. הגבינה הבולגרית מנטרלת את הציטרולין והשימוש היחיד לשושוליקו של הזכר המצוי במצב כזה זה לרוץ לשירותים כל הלילה ולעשות הרבה פיפוש.

                                                             

 

עכשיו זה מיועד לנשים בלבד (גברים ללכת לשחק באתר של פיפ)

 

כדי להגביר את האון הגברי ולהפוך את המצב, המציאו הנשים את הדקירי אבטיח, מאוד פשוט. אם בא לך עליו הלילה והוא כרגיל עייף, אז קחי שתי מנות רום לבן, מנה וחצי מי סוכר, חצי (רק חצי, כן? לא להסחף) פלח אבטיח (בינוני) קפוא. שימי הכל בבלנדר ותפעילי. עד שכל העסק נמעך, קחי כוסית יפה ומעוצבת, תשפכי לתוכה את התכולה של המערבל וקשטי באמברלה וקשית. תני לו לשתות ותהיי מוכנה לא לישון כל הלילה.

  

 

בקיצור, היה שם שמח, האבטיחים היו לסחורה חמה וככה הם עד עצם היום הזה. אצלנו בנתניה למשל, כל מי שמבקש אבטיח בחמישה שקל, מקבל אבטיח חלול ובו קצת מעוררים עוברים לסוחר, ככה זה היה עד שהמשטרה עלתה על זה. 

 

בעניין גרעיני האבטיח, תיאוריה אחת, פעם באבטיח היו גרעינים וכולם נורא נהנו לשבת על המרפסת ולירוק את הגרעינים על עוברי אורח תמימים, אבל סוחרי ישראל שלא יכלו לעמוד בבזבוז הזה, הוציאו את הגרעינים מהאבטיח והיום אתם יכולים לקבל את שני אלה, אבל בנפרד. גרעיני אבטיח לחוד ואת האבטיח עצמו לחוד.

 

מהאבטיח עצמו אפשר לעשות כל מיני סלסלות שיכולות לשמש ככלי לסלט פירות קיץ (חוסך רכישת כלים חד פעמיים, אפשר לעשות ממנו ברבורים מאוד יפים על תקן הסלסלות, נכון שצריך גם כישרון, אבל גם לסרוג סוודר צריך כישרון, אז מי שיש לו את זה, אז כייף לו.

 

                                                      

פטנטים לבחירת אבטיח טוב, מתוק, ועסיסי.

 

פטנט 1. לקחת את האבטיח בהבעת חשיבות ולהקיש עליו עם האגרוף, אם שומעים צליל חלול, סימן שהאבטיח בשל ומתוק. או אם האבטיח כבד, לבקש משמעון הירקן לעשות את הפעולה הנ"ל.

 

פטנט 2. לבדוק את הזנב שלו ואת הצבע. אם הזנב יבש ואם יש כתם צהוב, אז גם אם הוא משמיע קולות חלולים לא לקנות. סביר להניח שבפנים הוא כבר רקוב. זה מניסיון אישי.

 

(פעם לפני שהתחילו להופיע אבטיחים בחודש פברואר, קניתי אבטיח בסוף הקיץ ושמתי מתחת למיטה. בדצמבר אותה שנה ישבנו לנו כל המשפחה ופינטזנו על אבטיח טוב. אני החלטתי להגיש למשפחה אבטיח בהפתעה. ניגשתי למיטה וגלגלתי משם את האבטיח שנראה ממש טוב. דפקתי עליו עם האגרוף והוא השמיע צליל חלול. לקחתי אותו למטבח וחציתי אותו לאורך בסכין האימתנית. זרם עכור ומגעיל של מיץ נשפך ממנו. כל המשפחה הופיעה במטבח לברר מה זה הסירחון הזה, כשהתברר להם שזה אבטיח, לא אכלו אצלינו אבטיחים איזה חמש שנים ברציפות)

 

פטנט 3. וזה הפטנט הכי טוב. לבקש מהמוכר חצי אבטיח. קודם כל זה קל לסחיבה הביתה. שנית, רואים את מצב האבטיח ואין הפתעות בבית וגם חוסך סחיבת האבטיח בחזרה למוכר אם מתברר בבית שהאבטיח לא בשל.

לטעום את האבטיח רק מהאיזור שקרוב לקליפה. לב האבטיח תמיד מתוק, אבל ליד הקליפה אפשר לדעת אם כל האבטיח מתוק ואז לקנות או שאם לא מתוק ליד הקליפה, לא לקנות כי מה החוכמה שנגיד העוללית תאכל את כל הלב של האבטיח ושאר האבטיח, מה? יזרק? לטעום רק ליד הקליפה.

 

חוץ מזה, אם אנחנו כבר בענייני בריאות ותשובות לאנושות ששרדה, אז, האבטיח מצויין לניקוי כליות, מעולה במקום פוזיד (זה מניסיון עם כל מיני קשישים, שבדיוק נגמר להם הפוזיד ואני הפתעתי אותם עם חצי אבטיח, ככה הם יכולים לעבור את היום או את הלילה עד שתגיע אספקה של פוזיד).

 

מה עוד אפשר לעשות עם האבטיח? אפשר לעשות סלט אבטיח שזה קוביות אבטיח מעורבבות עם קוביות גבינה בולגרית ועלי מנטה טריים ועל כל זה מעט שמן זית וכמה טיפות חומץ בלסמי.

 

אפשר לעשות שייק אבטיח שזה קוביות אבטיח בבלנדר עם מיכל קטן של יוגורט, כמה קוביות קרח, מפעילים את הבלנדר ויוצא משקה די טעים בטעם חמצמץ מתקתק.

 

הפולנים אוהבים להחמיץ את האבטיח כמו שמחמיצים מלפפונים. בכלל אצל הפולנים מחמיצים הכל ואולי בגלל זה הפולנים נראים חמוצים והפולניות לא נותנות. איך מחמיצים? לפי מה שהסבירו לי אז לוקחים את החלק הלבן של האבטיח, מסדרים אותו בתוך צנצנת אטומה ומוסיפים את חומרי ההחמצה כמו למלפפונים. ניסו לשכנע אותי לטעום את זה, אבל אני נורא אוהבת אבטיחים כמו שהם (מתוקים ופריכים) אז לא הסכמתי, אולי בגלל זה הפולניה ההיא לא נתנה לי את המתכון המדוייק לגפילטע פיש והייתי צריכה לנחש לפי ניסוי וטעיה.

 

ראיתי שיש מסטיק אבטיח.

 

 

במחשבה שניה, תיאוריה נוספת, פעם היו גם גרעיני אבטיח, אבל בגלל כל האנשים שלא היו מנומסים וישבו במרפסת לבושים בגופיות ומכנסיים קצרים, צפו בכדורגל בטלוויזיה, פצחו גרעיני אבטיח וירקו את הקליפות למטה, המציאו את האבטיח בלי הגרעינים אז ככה שללו לאנושות את אחת ההנאות מהחיים.

 

אני בטוחה שיש עוד שימושים לאבטיח. אז, תנצלו את העונה תאכלו אבטיחים ותעשו חיים משוגעים.

 

 

 

התמונות מרחבי הרשת (גוגל תמונות)

תגובות  5  אהבו 

2003

לרינה

 שכחת לציין שימוש נוסף לאבטיח  : לכתוב עליו  רשומה נפלאה, 

מתובלת בצחוק,  עסיסיות וצורות אומנותיות מופלאות.עושה חשק לנעוץ  עיניים ושיניים .

אגב...

לרינה

 שכחת לציין שימוש נוסף לאבטיח  : לכתוב עליו  רשומה נפלאה, 

מתובלת בצחוק,  עסיסיות וצורות אומנותיות מופלאות.עושה חשק לנעוץ  עיניים ושיניים .

אגב, אתמול בתוכנית הטלוויזיה "הכל כלול", התגלה בתחקיר שחצי אבטיח עולה פי שתיים

מאבטיח שלם. וכל-כך למה ? מפני שלחצות אבטיח ולצפות כל חצי בניילון מצריך עבודה וחומר.

{ציטוט מן התשובה שניתנה לתחקירן. ]

 

 

אלישבע:)

מעניין איפה נמכר החצי אבטיח שהופיע בהכל כלול. אלינו בנתניה האבטיחים עולים שקל וחצי לקילו ולפי משקל ולא משנה אם זה אבטיח שלם, חצי או רבע. בכללי אני מאוד אוהבת אבטיח.

את ...

אלישבע:)



מעניין איפה נמכר החצי אבטיח שהופיע בהכל כלול. אלינו בנתניה האבטיחים עולים שקל וחצי לקילו ולפי משקל ולא משנה אם זה אבטיח שלם, חצי או רבע. בכללי אני מאוד אוהבת אבטיח.



את מכירה את הבדיחה למה התימנים אוהבים אבטיח? כי כשמגיעים אליהם אורחים הם מכבדים אותם באבטיח, כי האבטיח גם זול גם אוכל, גם שתיה וגם פיצוחים.



תודה על התגובה:)


10/08/15

אבטיח אדום עסיסי סקסי. רינה יריב. כותבת: "הפרי שהכי מסמל את הקיץ, טעים, משביע ויש לו טעם של עוד". אמת! איזו רשומה מרשימה. מלהיבה. ראשיתה מתקופת האדם הקדמון. ושוכני המערות, והנשים...



אבטיח אדום עסיסי סקסי. רינה יריב.



כותבת: "הפרי שהכי מסמל את הקיץ, טעים, משביע ויש לו טעם של עוד". אמת!



איזו רשומה מרשימה. מלהיבה.

ראשיתה מתקופת האדם הקדמון. ושוכני המערות, והנשים היפהפיות עם הזקן והנבוט... (חיוך)

היום, יופיין של הנשים - יצירה של הטבע.

כן. נשים ואבטיחים, שילוב מנצח...  במקרה זה מי צריך ויאגרא? 



והתמונות המציגות פיסול אומנותי מרהיב העשוי מפרי האבטיח.



תודה רינה היקרה, אהבתי הסיפור. (פרח) נדב.


איך אומרים בשכונה ... רינה יקרה ... היה מה זה שווה ...

היתגלגלתי כמו האבטיחים שלך ... היטב-היטב מצחוק

נהניתי וניסחפתי ... עם סיפורייך ותיאורייך על הפרי הכל-כך 'חברתי'

שהרי...

איך אומרים בשכונה ... רינה יקרה ... היה מה זה שווה ...

היתגלגלתי כמו האבטיחים שלך ... היטב-היטב מצחוק

נהניתי וניסחפתי ... עם סיפורייך ותיאורייך על הפרי הכל-כך 'חברתי'

שהרי אדם אחד ליכאורה אינו יכול לאבטיח שלם ... שהלא אבטיח בכלל ירק

אבל מי זוכר ומי חושב על זה ... נעניתי ל'אתגר' וניזכרתי ב'קרטיב-אבטיח'. כן-יירבו-רינה!

תודה רבה על התגובות אנשים יקרים. אהבתי:)

רק בשביל האבטיח אני מוכנה לסבול את הקיץ, טוב, גם בשביל הענבים והשזיפים והנקטרינות והמיילים שמעדכנים אותי בעניין של חופשות, טיסות ונופשונים. אני ממ...

תודה רבה על התגובות אנשים יקרים. אהבתי:)



רק בשביל האבטיח אני מוכנה לסבול את הקיץ, טוב, גם בשביל הענבים והשזיפים והנקטרינות והמיילים שמעדכנים אותי בעניין של חופשות, טיסות ונופשונים. אני ממש מרגישה את החופש. רק מרגישה. ממשיכה לעבוד כרגיל עד הסתיו אז כשכולם ירגעו והאבטיחים יגמרו, אני אצא לחופש:)



תודה:)


כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

האמת על סיפור המגילה
זה סיפור על חג פורים וזו חשיפה ראשונה על מה שהיה שם בארמונו של אחשוורוש באמת. אני יודעת כי לא מספרים את זה לילדים כדי לא לקלקל להם את חג פורים, אבל גם לא מספרים על מקצועה האמיתי של רחב שדאגה...
לקריאת הפוסט
על אונס והטרדה מינית
היום חל יום האישה הבינלאומי, עם כל הכבוד לנשים על מה שהן, אני חייבת לקצת למחות על היחס וההתנהגות של נשים מסויימות שמוצאות לנכון להציק לגברים. הקלות הבלתי נסבלת של הגשת תביעה נגד גברים בעמדות...
לקריאת הפוסט
אהבת אמת
לכל אלה שתהו ולכל אלה שפיקפקו, לכל אלה שמחפשים לשואולכל אלה שלא מאמינים שאהבת אמת קיימת, אני מבטיחה שהיא קיימת ואני פגשתי בה, באהבת אמת. היום חל יום האהבה והיום ראיתי מה זאת אהבת אמת.איש מקסים...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה