כרוניקה של בגידה
תווי פנים כשל מלאך, חיוכה המקסים וצליל קולה הערב שבו מיד את ליבו.
הוא נמס מולה כבמהירות מכתו של ברק.
כשהיא הציעה את מרכולתה הוא כלל לא האזין לדבריה.
ליבו אחסיר פעימה.
כולה נשיות מתפרצת. עיניו סרקו במהירות את גיזרתה החטובה, רגליה הארוכות ביטנה השטוחה. מבטו התמקד לפתח שלושת הכפתורים הפרומים ברישול מה לצוארה שחשפו חלקם המטריף של זוג שדיים עגולים ומוצקים שפיתמותיהן בלטו בחולצתה המתוחה. המשיך לסקור את צווארה הארוך ושם ליבו לשרשרת הזהב שנוסף לה יהלום דימעה נוצץ. בהבזק של הירהור מצא עצמו מנשק את שפתיה מחבק את גיזרתה ובולע את יופיה לתוכו.
אותו אני רוצה לעצמי הירהרה בינה לבין עצמה באותה השניה שנפגשה בו. מראהו שבה את ליבה מיד. דמותו המוצקה והסמכותית, עיניו המביטות ישירות אליה, קולו העמוק,חיוכו המצודד ביטנו שהתחילה להתמלא ולקבל עגלגלות של כרס קטנה.
בעיני רוחה היא כבר ראתה את עצמה מחובקת בזרועותיו ונותנת את כול כולה לדמות שהיה נשוא חלומותייה תמיד. כך בדיוק ציירה בעיני דמיונה את הגבר שתירצה להכניס לחייה.
הוא מיד הציע לה לעזוב את תחום עיסוקה ולעבור לעבוד אצלו.
בסופו של יום היא התפטרה מעבודתה הקודמת ולמחרת התיצבה אצלו בפתח עיסקו. הוא לא תיאר לעצמו שתענה להצעתו בכזו מהירות.
הישתלבותה המהירה במערך העיסקי שלו הדהימה אותו . בתוך זמן קצר ביותר הפכה לקופאית ומנהלת הזמנות ספקים, והוא כל כך סמך עליה שלאחר כחודש בלבד מינה אותה למנהלת ראשית.
בסופו של כל יום דאג להסיעה לביתה, מפעם לפעם עצרו ושוחחו בינהם, החליפו מידע בעניני העבודה וצוות העובדים הגדול, דיברו ודיברו. ונראה לה מוזר ביותר שעד כה הוא אפילו לא רמז על הידוק הקשר למרות שחשה היטב במתח המיני שמתחולל בינהם שבא לידי ביטוי בליטופים ונגיעות חטופות, אך לא יותר מיזה.
הפעם כשניכנסה למשרדו החליטה לקחת היוזמה לעצמה. אם כניסתה לחדרו נעלה את הדלת .
הוא עסק בשיחת טלפון והרים את עיניו לעומתה, היא שמה לב למבטו המשתהה לכניסתה הדרמטית אך היתה נחושה בדעתה שכאן ועכשיו הם יקיימו יחסי מין ויהיה אשר יהיה, יותר לא יכלה להחזיק מעמד. האיש הטריף אותה בחלומותיה והיה מושא להזיותיה המיניות ימים כלילות.
הוא היסה בידו על שפורפרת הטלפון ושאל אותה מה קרה...
אני אראה לך מה קרה היא ענתה...והצמידה נשיקה לוהטת בשפתיו. בידה הפנויה תפסה את שפורפרת הטלפון הניחה אותה במקומה וניתקה את השיחה. דחפה את כיסא המנהלים לאחור והתישבה על בירכיו בפיסוק רגלים כשכל הזמן אינה מנתקת את שפתיה מפיו.
לרגע קט עוד הרגישה את גופו מתקשה וכאילו מתנגד אך לאחר מספר שניות ידעה כי הוא שלה עכשיו.
בזמן שהוא פרם כפתורי חולצתה היא פתחה את אבזם החגורה שבמכנסיו...הוא היסתבך כימהה בהורדת החזיה והיא עזרה לו.
בזמן שיינק משדייה בחום הם קמו מהכיסא והתפשטו לחלוטין.
כעת הם הביטו האחד בשניה ובלעו זה את זו . כל הסובב אותם והמתחולל בעסק לא עניין אותם כלל. תשוקתם לא ידעה שובע.
קולה המלטף שדייה היפות ופיתמותיה הזקורות העבירו אותו על דעתו, הם שוב התרחקו האחד מהשניה...ושוב התחבקו... גוף התחכך בגוף. כשנשפה לאוזנו הרגיש כי אינו יכול יותר, היא הרגישה ברעד שעובר בגופו...בתאוותם שלא הגיעה לסיפוקה המשיכו בחיזור וליטוף ואת המגע הבא קיימו כשהם שכובים על שטיח הריצפה הוא על גבו והיא רוכנת מעליו ברגלים פסוקות מתישבת בכל משקלה .
דפיקות על דלת משרדו החזירו אותם למציאות. שניהם עדין לא רגועים ומרוגשים מהמעשה שהתחולל בינהם, התלבשו כהרף עין...היא נכנסה למטבחון הצמוד למשרדו בכדי להתלבש ולהסתדר, הוא פתח את המפתח שבדלת הכניסה הנעולה.
ובפתח המשרד עמדה אישתו תוהה מדוע הדלת נעולה.
לא רציתי שאף אחד יכנס בזמן שניהלתי שיחה טלפון חשובה השיב לה ....
מה קורה היא המשיכה לשאול...עינייך כה בורקות ואתה כולך כאילו בהלם..
מרגיש טוב ?
כן, השיב בגימגום.. הכל בסדר.
את יודעת מה...בואי נצא למעדניה הקרובה נשתה לנו קפה בניחותא ננשנש סברינה רכה וטעימה...הולך ?
כמעט והסכימה ואז ראתה בזווית עיניה חזיה מונחת על הריצפה מאחורי השולחן המשרדי.
...היא שכחה את החזיה שלה אמרה לבעלה.
הוא החוויר ולא היתה לו כל תשובה לומר..
יווו לא שמתי לב בכלל. גימגם...והשתדל שצליל קולו ישמע רגוע כאילו דיבר על מזג האוויר.
...אני לא חושבת כמוך הגיבה אישתו,
על מה את חושבת כן ? ענה לה.
אני חושבת שהמנהלת שלך תצא מהמטבחון ותחסר לה חזיה !
בואי שבי מולי אמר לה ובלע את רוקו...בואי נירגע אל תיהיה ניסערת כל כך הוסיף. אני מאוד רגועה השיבה.. .גם אני חוזרת עכשיו מפגישה עם .........המאהב שלי...רק שעשינו את זה בסטייל ! היינו במלון...עשינו ג'קוזי...התקלחנו..גם שתינו קפה בלובי...לא כמוך על הריצפה במשרד.
סוף המעשה...
הבעל בכלל נשבע לי שלא יתכוון לקיים יחסים עם הפאם פאטאל הזו ושאומנם יתפתה לחיזורים ונפל בבפח. אך לא יכול היה להשלים עם הבגידה של אישתו שעליה לא ידע.
"מקדמת המכירות " עזבה למחרת את העבודה
הבעל ואשתו עזבו את ביתם והדירה נמכרה
העסק נמכר ובכסף הזוג התחלק לאחר שהגיעו להסכמה לפרוד.
ומי שהכי נפגע מכל הסיפור...שני ילדי הזוג שהם בשנות ההתבגרות שלהם.
סיפור עצוב מהחיים
ציפיתי לסיום הפי אנד. הזוג נפרד בחיוכים וכל אחד חוזר אל המאהב. והילדים? תמיד הם דפוקים. אף אחד לא סופר אותם כשהשכל בתחת.
תודה לתגובתכם