מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > "מעדני יחיעם" מגישה מתכון מפנק: שקשוקת קבנוס מקסיקני

"מעדני יחיעם" מגישה מתכון מפנק: שקשוקת קבנוס מקסיקני

אוהבים שקשוקה? מה דעתכם להכניס לשקשוקה שלכם קצת "בשר"? קבלו מתכון לשקשוקה פיקנטית במיוחד מעגבניות וקבנוס מקסיקני של מעדני יחיעם. השתמשו בחומרי גלם טריים והגישו עם כיכר לחם, חלה או לחם ביתי. בתיאבון! 

מצרכים (לכ-2 מנות):
1 חבילת קבנוס "יחיעם"  מקסיקני חריף דק דק או קבנוס קלאסי
4 ביצים בטמפרטורת החדר
4-5 עגבניות בשלות קצוצות גס או מגורדות
1 פלפלון אדום חריף שלם או 1 פלפל צ'ילי קצוץ
3 שיני שום קלופות וקצוצות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
אופן ההכנה: מחממים את השמן על אש בינונית ובמחבת עמוקה וגדולה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף ומטגנים קלות.  מכניסים את העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב ומבשלים כרבע שעה.  שוברים את הביצים בכלי נפרד ומוסיפיםלתבשיל בעדינות כל ביצה בנפרד.  לאחר שהחלבון מתייצב מעט, מוסיפים את פרוסות הקבנוס (אני חתכתי פרוסות "אלכסוניות" עבות) ומבשלים יחד כ- 5 דק' נוספות.  מסירים מהאש ומגישים עם לחם. בתיאבון!צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".
 

תגובות  0  אהבו 

1721
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה