פירות ותוצרת חלב

פירות רעננים לימות הקיץ המהבילים. לפני שנתאדה, נאכל פירות
הצילום הועתק מאתר ynet
סלט תפוחים ובולגרית
200 גרם קוביות גבינה בולגרית
150 גרם עלי תרד טריים שטופים
2 תפוחים ירוקים חמוצים חתוכים לקוביות
2 תפוחים מתוקים חתוכים לקוביות
15 עגבניות שרי חצויות
15 אגוזי מלך קצוצים
עלי נענע
מיץ לימון
שמן זית
בקערה מערבבים את כל החומרים.
סלט גבינה אננס וענבים
חבילת גבינת קממבר חתוכה לפרוסות דקות
1/2 ק"ג ענבים אדומים
1/2 ק"ג ענבים ירוקים
1/2 אננס פרוס דק
1 תפוח חתוך לפרוסות דקות
1 בצל יבש חתוך דק דקיק
1 כוס פקאן מסוכר
שמן זית
מיץ לימון
פלפל שחור
1 כף דבש
1 כף חומץ ענבים
בקערה מערבבים את הפירות. מוסיפים את חומרי הרוטב המנוערים בצינצנת. מערבבים.
מגישים בצלחות אישיות, פרוסות קממבר ועליהן הסלט.
שייק בננה ויוגורט
1 בננה
1 גביע יוגורט ביו
1 כפית דבש
במערבל בייתי, מערבלים את כל החומרים. מגישים בגביע יין.
שייק פירות יער
150 גרם פירות יער קפואים
2 גביעים יוגורט ביו
1 כף מיץ לימון טרי
1 כפית סילאן
בבלנדר מערבלים את כל החומרים. מגישים בכוס גבוהה
פנקייק שיבולת שועל ותפוחים
לפנקייק
150 גרם קוואקר
150 גרם קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
2 כוסות חלב
4 תפוחים
רוטב רימונים מוכן
מוציאים את הליבה מהתפוחים. חותכים לפרוסות דמויות בננה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 15 דקות
בקערה מערבבים את חומרי הפנקייקס.
במחבת שטוחה ורחבה מטגנים את הפנקייקס. באמצעות מצקת לוקחים מעט בלילה ומוזגים לתוך המחבת. מטגנים 2 דקות. הופכים בסיוע צלחת ומטגנים צד שני עוד 2 דקות. עורמים על צלחת.
מגישים על צלחת אישית, פנקייק, תפוחים אפויים. מזליפים רוטב רימונים
תפוחים אפויים ורוטב יוגורט
תפוחים מגולענים ואפויים
לרוטב
1 גביע יוגורט ביו
שמן זית
מיץ לימון
בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
מלח, פלפל שחור
מגישים על צלחות אישיות. מניחים תפוח אפוי עם חור. מזליפים רוטב יוגורט בנדיבות .
סלט תפוזים לימונים גבינה צפתית וחסה
2 תפוזים קלופים חתוכים לטבעות
2 לימונים שטופים חתוכים לטבעות בקליפתם
1 חסה דקה קרועה ביד לחתיכות גדולות
150 גרם גבינה צפתית חתוכה לקוביות
5 זיתים מגולענים חצויים
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
בקערה מניחים את כל החומרים. מערבבים במזלג.
סלט כרוב אדום, תפוחים ובולגרית
1/2 כרוב אדום קטן חתוך דק דקיק
2 תפוחים ירוקים חמוצים חתוכים לפרוסות דקות
1/2 אננס פרוס דק
150 גרם קוביות בולגרית
1/2 כוס שקדים קצוצים גס
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
בקערה מערבבים את כל החומרים
ממרח בננות ושקדים
2 בננות בשלות מעוכות
1/2 כוס שקדים טחונים
1 כוס יוגורט עיזים
2 כפות דבש
קינמון
פלפל שחור
בקערה מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.
מורחים על פריכית, בסקוויט או צנים.
אבל מדוע את מגרשת את הקיץ. שישאר עד הקיץ הבא.