המתכון המנצח בתחרות המתכונים לכבוד ראש השנה

איזה התלבטויות קשות!
מתכונים מדהימים ומקוריים ששיתפתם בקהילת אוכל, היוו תחרות רצינית,
מתכונים לדלעת ערמונים ממולאת בפודינג קוקוס, דגים ממולאים מסלמון, כדורי בשר עם שעועית ירוקה ברוטב חמוץ מתוק, קובה דלעת וזה רק על קצה המזלג.
דבורה זוכה בספרה החדש של רות סירקיס "ארוחות חגיגיות" עם הקדשה אישית!
ואתם זוכים במתכון לעוגה מנצחת לחג:
רכיבים:
1ק"ג קמח לבן מנופה
1 חבילת שמרית 50 גרם
1 שקית משפר אפיה
2 ביצים שלמות
3 חלמונים
קורט מלח
תמצית וניל
200 מרגרינה מחמאה
250 מים פושרים
3/4 כוס סוכר לבן
דבש/סילאן אגוזים קצוצים גס
ושמן למריחה
קינמון וסוכר
אופן ההכנה:
1. במיקסר מערבלים את כל החומרים במשך כ-6 דקות.
2. מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומניחים להתפחה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
3. מרדדים את הבצק לעלה, מורחים את השמן, הקינמון והסוכר.
4. מגלגלים לנקניק וחותכים לרוחב כל 4 אצבעות, להניח על תחתית הסיר פלא שיש בו דבש/סילאן ואגוזים קצוצים גס.
5. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
מוזמנים להיכנס לקהילת אוכל לקבל רעיונות מקוריים כדי לגוון את ארוחת החג
בתאבון וחג שמח!
מערכת מוטק'ה
<p>נשמח לשיתופך בעוד עוגות רבות ובשאר מאכלים שתרצי לכתוב בקהילה.</p>