מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > אנטריקוט בתנור

אנטריקוט בתנור

אנטריקוט בתנור

החומרים 1 נתח אנטריקוט מיושן ( לא קפוא) במשקל 2 ק"ג לערך פלפל שחור גרוס ? הרבה 3 כפות גדושות חרדל דיז'ון גס חצי כוס שמן זית מלח גס ההכנה בשר צריך להיות בטמפרטורת החדר לפני ההכנסה לתנור מפזרים פלפל שחור גרוס ומעסים לתוך בבשר מורחים בחרדל דיז'ון את כל הנתח מורחים בשמן הזית מניחים ל 48 שעות במקרר מחממים תנור ל250 מעלות טורבו מכניסים את הבשר אם נשאר שמן בקערה שופכים על הבשר אופים בתנור שעה ללא כיסוי. מורידים את החום ל 150 מעלות לעוד שעה לפרוס דק

תגובות  1  אהבו 

714
26/06/11
זה ברור
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה