בקרוב: מועדון צרכנות לאזרחים ותיקים
המשרד לאזרחים ותיקים מקים את מועדון הצרכנות הגדול בישראל. 750 אלף האזרחים הוותיקים במדינה יוכלו להצטרף אליו וליהנות מהנחות משמעותיות ברכישת מוצרים ושירותים שונים
צפריר בשן
11/03/12
המשרד לאזרחים ותיקים מקים בימים אלה את מועדון הצרכנות הגדול בישראל. המועדון ימנה 750 אלף אזרחים ותיקים, שיהיו זכאים להטבות בשווי אלפי שקלים בשנה ברכישת מוצרים ושירותים. תחילת פעילות מועדון הצרכנות צפויה ברבעון הרביעי של השנה. לצורך הקמת המועדון פירסם המשרד מכרז לקבלת הצעות מגופים שונים להקמה ולניהול של מועדון הצרכנות.
המועדון יציע לאזרחים הוותיקים החברים בו הטבות במגוון רחב של תחומים שיאפשרו לכל אחד מהם לקבל הנחות בתחומי המזון, הביגוד, התרבות, הפנאי, הרווחה, ההשכלה, מוצרי פארם ועוד. ההטבות יינתנו במגוון רחב של אמצעים: רכישה מאובטחת באתר המכירות האינטרנטי, ולחסרי כרטיס אשראי - באמצעות בנק הדואר. במקביל לאתר תופעל לנוחיות החברים גם מערכת טלפונית ותינתן להם גם אפשרות לקבל הטבות ישירות בחנויות עצמן.
האזרחים הוותיקים ייהנו מהנחות של 15 אחוז ומעלה ממחיר השוק עבור המוצרים והשירותים, ומחיריהם לא יעלו על המחיר שאותו משלמים חברי מועדוני הצרכנות המובילים בישראל.
לדברי אהרון אזולאי, מנכ"ל המשרד לאזרחים ותיקים: "פוטנציאל הכוח הצרכני בקרב אוכלוסיית האזרחים הוותיקים הוא עצום. אנו צופים כי בזכות כוח הקנייה של האזרחים הוותיקים ומשפחותיהם היקף ההנחות החודשי ינוע בין 300 ל-500 שקלים לאדם. הקמת מועדון הצרכנות תאפשר לאזרחים ותיקים ליהנות מהנחות משמעותיות על מוצרים ושירותים מובילים ואף ייעודיים לצרכיהם. בעתיד נבחן גם את האפשרות להנפיק עבור חברי המועדון כרטיס אשראי מיוחד".
כל אחד מ-750 אלף האזרחים הוותיקים החיים כיום במדינת ישראל זכאי להיות חבר במועדון הצרכנים. מדי שנה מצטרפים לאוכלוסייה הוותיקים בישראל 50 אלף אזרחים שכל אחד מהם יקבל עם הגיעו לגיל הפרישה כרטיס אזרח ותיק ולצידו כרטיס חבר מועדון.
ד"ר לאה נס, סגנית השר במשרד לאזרחים ותיקים אמרה: "אוכלוסיית האזרחים הוותיקים, המונה גברים ונשים מגיל הפרישה, מהווה עשרה אחוזים מהאוכלוסייה במדינת ישראל ומהווה כח צרכני משמעותי בשוק. המשרד פועל למען קידום איכות החיים של האזרחים הוותיקים ואלה שיבחרו להצטרף למועדון יזכו להנחות משמעותיות ברכישת מוצרים שונים, כולל מוצרי יסוד, בכדי להקל גם על השכבות החלשות באוכלוסייה".
עוד על צרכנות נבונה:
כמה באמת עולה מכונת קפה
איך לחסוך בהוצאות הרכב
מפחיתים את דמי הניהול
חבילות נופש: עשו זאת בעצמכם
היזהרו ממבצעים, השוו מחירים
בנקים: אל תתפתו לפרסומות
להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:
פורום צרכנות, תלונות ותגובות
עוד על צרכנות נבונה:
כמה באמת עולה מכונת קפה
איך לחסוך בהוצאות הרכב
מפחיתים את דמי הניהול
חבילות נופש: עשו זאת בעצמכם
היזהרו ממבצעים, השוו מחירים
בנקים: אל תתפתו לפרסומות
להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:
פורום צרכנות, תלונות ותגובות
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בהכסף שלי
איך להיזהר מעקיצות נדל"ן?
עד גיל 40 ניסתה טובה רוכברגר-מאיר (63) להקים עסקים, בעיקר בתחום ההלבשה, ו"בכל פעם זה היה כישלון מפואר", היא...
כך תחסכו כסף בתשלום החשבונות השוטפים
רובנו מודעים למושג כלכלה נבונה, שהמוטו שלה הוא "לא צריכים - לא צורכים". אבל מה קורה עם החשבונות השוטפים,...
מחברים את האזרחים הוותיקים לדיגיטל
בעשור האחרון חלה עלייה משמעותית מאוד בקרב האזרחים הוותיקים בשימוש במחשב בכלל ובאינטרנט בפרט: לפי סקר...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות