הטבעונות במרכז

אינג'ירה ביינתו של השף יצחק חזקיהו, מסעדת "טנאת"
הטבעונות כאן בשביל להישאר, וזה כבר ברור. עכשיו היא מקבלת תוספת לתו התקן בדמות פסטיבל אוכל טבעוני שיקיף כחמישים מסעדות ברחבי הארץ. ב"פסטי-ויגן", שנפתח ב-9 במרץ ויימשך עד ה-20 בחודש, אפשר יהיה לטעום ממיטב המנות הטבעוניות במסעדות הללו, במחירי מבצע. ארוחה שלמה ללא מרכיבים מהחי, כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח, תעלה בין 59 ל-89 שקל לסועד.
לפורום תזונה: לחצו |
בתחילת הסתיו אנחנו מתחילים לראות אצל הירקן, בשוק ובסופרמרקטים שפע של ירקות כתומים. זוהי שעתה היפה של...
אצלנו בבית זה כבר הפך לנוהל: בכל יום חמישי, לפני שנכנסים לסוף השבוע ולפני שמכניסים הביתה את הקניות לשבת,...
סעודת ראש השנה אינה שלמה בלי הרימון ובלי הברכה "שירבו זכויותינו כרימון", בסוכות הוא מוצג כקישוט כאחד...