כבש בתנור
אחד מהמתכונים המנצחים, שיש משפחות אשר אינן יכולות להעביר את החג בלעדיו
מערכת מוטק'ה
31/03/07

החומרים
שוק טלה ½ כוס שמן זית תבלין "לימון+פלפל שחור" של מקורמיק מלח פלפל ראש שום ענף רוזמרין 2-3 כוסות יין לבן
אופן ההכנה
1. יום לפני מערבבים שמן זית עם התבלינים ומורחים על השוק ומשאירים במקרר. 2. להוציא מהקירור לפחות שעה לפני הכנסת השוק לתנור, כדי שיהיה בטמפרטורת החדר, לפזר בתבנית את שיני השום לא קלופות, מעל שמים את עלה הרוזמרין, מחממים התנור ל-280 מעלות ומכניסים את השוק ל-20 דקות, מנמיכים את החום ל-180 מעלות מוסיפים מדי פעם מהיין והופכים פעם אחת באמצע הבישול בערך שעה וחצי. אפשר לפרוס את השוק שלמה על השולחן.
עוד מתכונים:
מרנג שקדים וקציפת לימון ברוטב פירות יער
מתכון מצולם: פאי פירות טריים
ספר חדש: עוגת השבוע
המטבח הבריא של על השולחן
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות