חזרה למגזין אוכל

לפני שאוכלים עוד מרשמלו

קומזיץ זה מרשמלו, תפוחי אדמה ושאר פחמימות. כיצד לשדרג את הארוחה סביב המדורה ולהפוך אותה לטעימה, משביעה ובריאה
אורנית יונה 18/05/14
לפני שאוכלים עוד מרשמלו

צילומים: Shutterstock  

 

ביום העצמאות אכלנו בעיקר בשר, ועכשיו הגיע תורן של הפחמימות. תפוחי אדמה, פיתות, מרמשלו וחטיפים שונים הופכים את ל"ג בעומר לנשנוש אחד גדול ולא ממש בריא.

 

בארוחות משפחתיות, במדורות, ובארוחות על האש, ובעצם בכל הארוחות שמתמשכות מעל שעתיים, אנחנו מוצאים את עצמנו אוכלים ללא הפסקה, מתמלאים ומתקשים לשמור על הדיאטה. לפניכם עשרה טיפים לאכילה נכונה למרות הבופה והשעות הממושכות:

 

1. התחילו עם האוכל. כאשר אנחנו מתחילים עם הממתקים קשה לנו לשבוע, ועוד יותר קשה לנו לחזור ולאכול ארוחה נורמלית. תתחילו עם אכילה מסודרת של בשר עם תוספת וירקות, ורק אחר כך תגיעו לקינוחים ולממתקים.

 

2. המרשמלו עשוי בעיקר מסוכר, עמילן וג'לטין ועשיר בחומרים סינתטיים כגון צבעי מאכל וחומרי טעם וריח. עם זאת, הוא מאוד טעים (בייחוד כשהוא נמס), ודווקא לא כל כך משמין. שיפוד אחד של חמש יחידות מרשמלו מכיל כ-70 קלוריות וכ-15 גרם פחמימות, בדומה לפרוסת לחם לבן.

 

חריף אש

נגמלים ממתוקים

מנביטים ואוכלים

 

לפורום תזונה: לחצו 

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אל תהיו כבדים: תאכלו דגים

בקיץ אנחנו מחפשים לאכול ארוחות קלילות, כאלה שגם לא יגרמו לנו להזיע במטבח (מזה יש לנו בשפע בחוץ), וגם לא...

לקריאת הכתבה
כל הסיבות לאכול ירקות (ופירות) כתומים

 

בתחילת הסתיו אנחנו מתחילים לראות אצל הירקן, בשוק ובסופרמרקטים שפע של ירקות כתומים. זוהי שעתה היפה של...

לקריאת הכתבה
לא זורקים אוכל: השאריות הופכות למנה מנצחת

אצלנו בבית זה כבר הפך לנוהל: בכל יום חמישי, לפני שנכנסים לסוף השבוע ולפני שמכניסים הביתה את הקניות לשבת,...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה