לפני שאוכלים עוד מרשמלו

צילומים: Shutterstock
ביום העצמאות אכלנו בעיקר בשר, ועכשיו הגיע תורן של הפחמימות. תפוחי אדמה, פיתות, מרמשלו וחטיפים שונים הופכים את ל"ג בעומר לנשנוש אחד גדול ולא ממש בריא.
בארוחות משפחתיות, במדורות, ובארוחות על האש, ובעצם בכל הארוחות שמתמשכות מעל שעתיים, אנחנו מוצאים את עצמנו אוכלים ללא הפסקה, מתמלאים ומתקשים לשמור על הדיאטה. לפניכם עשרה טיפים לאכילה נכונה למרות הבופה והשעות הממושכות:
1. התחילו עם האוכל. כאשר אנחנו מתחילים עם הממתקים קשה לנו לשבוע, ועוד יותר קשה לנו לחזור ולאכול ארוחה נורמלית. תתחילו עם אכילה מסודרת של בשר עם תוספת וירקות, ורק אחר כך תגיעו לקינוחים ולממתקים.
2. המרשמלו עשוי בעיקר מסוכר, עמילן וג'לטין ועשיר בחומרים סינתטיים כגון צבעי מאכל וחומרי טעם וריח. עם זאת, הוא מאוד טעים (בייחוד כשהוא נמס), ודווקא לא כל כך משמין. שיפוד אחד של חמש יחידות מרשמלו מכיל כ-70 קלוריות וכ-15 גרם פחמימות, בדומה לפרוסת לחם לבן.
לפורום תזונה: לחצו |
בקיץ אנחנו מחפשים לאכול ארוחות קלילות, כאלה שגם לא יגרמו לנו להזיע במטבח (מזה יש לנו בשפע בחוץ), וגם לא...
בתחילת הסתיו אנחנו מתחילים לראות אצל הירקן, בשוק ובסופרמרקטים שפע של ירקות כתומים. זוהי שעתה היפה של...
אצלנו בבית זה כבר הפך לנוהל: בכל יום חמישי, לפני שנכנסים לסוף השבוע ולפני שמכניסים הביתה את הקניות לשבת,...