מלבישים את הבית

אפילו כלי מיטה חדשים וכריות צבעוניות יספיקו. חדר שינה. צילומים: Shutterstock
תפתחו את ארון הבגדים שלכם: האם אתם לובשים את אותם בגדים כבר למעלה מעשור? נו, ברור שלא. גם הבית שלכם צריך להתחדש. החגים שבפתח הם הזדמנות נהדרת לרענן את המראה של הבית, להעיף את הפריטים הכבדים והישנים ובלי לשבור קירות או תוכנית חיסכון ליצור מראה חדשני, עכשווי ומודרני.
חדר השינה
הדרישה היום היא חד משמעית - מיטות קינג סייז בגודל 2X2 שיבואו אפילו על חשבון גודל החדר והשידות הסטנדרטיות מצידי המיטה. אם יש לכם חדר קטן העדיפו מיטה בצבע בהיר. חדרים גדולים יכולים להכיל מיטה אלגנטית בצבע שחור, אפילו שהצבע לא מקובל תפיסתית עם חדר שינה.
ברוב חדרי השינה החדשים העדיפות היא להימנע משטיחים גדולים ולהעדיף פרקט בהיר ושטיח קטן ש"זרוק" מול המיטה שישלים את הלוק של החדר.
וכמובן, כלי מיטה חדשים או כיסוי מיטה יפה עם כריות צבעוניות יכולים לתת לחדר השינה שלכם מראה חדש במינימום השקעה.
|
ישראל עשירה במינים רבים של צמחי בר יחסית לגודלה, אבל הבנייה והפיתוח לא ממש מועילים לשימור המגוון והכמות,...
בכל שנה ליל הסדר כולל את המסורות הוותיקות של כל משפחה – בדיחות קבועות, זה שתמיד מתנדב לשטוף את הכלים,...
איך אתם מקשטים את שולחן החג שלכם? האם אתם מאלה שמסתפקים בפרחים או בעציץ נחמד, או שאתם מנצלים את ליל הסדר...