ניוקי ברוטב עגבניות: מתכון לניוקי תפוחי אדמה

ניוקי ברוטב עגבניות עשיר. צילום: גולן תשבי
ניוקי הם לא בדיוק פסטה. במטבח האיטלקי המסורתי מכינים אותם מתפוחי אדמה, סולת (סומולינה - קמח דורום), קמח או גבינת ריקוטה (אפשר גם עם תרד), ובצפון איטליה גם עם פירורי לחם. רוטב עגבניות ורוטב חמאה ומרווה הם הרטבים הקלאסיים של המנה הטעימה הזו, שכמו מנות רבות מהמטבח האיטלקי הפכה ממנה עממית בסיסית למנה בעלת מוניטין חובקי עולם. וזה לא כל כך פשוט להכנה כמו שחושבים.
אנחנו בחרנו להביא לכם מתכון לניוקי של השף גונטר בידרמן ממסעדת יקב תשבי.
ניקוי תפוחי אדמה ברוטב עגבניות
לניוקי:
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
עוד על אוכל ומתכונים:
לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...