חזרה למגזין אוכל

סלט צנון חם

עוד מתאבן נהדר לכל ארוחה, או תוספת לכל מאכלי הבשר והדגים. חריף ובריא
עדי יהלום 12/07/07
סלט צנון חם

חומרים
3 צנונים גדולים 1 בצל גדול 2 ענפים של בצל ירוק מלח פלפל שחור שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לגרד את הצנוניות על פומפיה גסה 2. לחתוך את הבצל הלבן לרצועות קצרות 3. במחבת: להשחים מעט את הבצל הלבן בשמן 4. להוסיף אליו את הבצל הירוק כשהוא קצוץ 5. להוסיף מלח ופלפל שחור 6. מחוץ לאש: להוסיף את הצנוניות המגורדות ולהגיש. אפשרות אחרת: להוסיף את הצנוניות המגורדות למחבת ולאדות מעט.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה