סלט קינואה טעים לימות הקיץ החמים
דניאלה פולק מהמטבח האורגני מלמדת אותנו כיצד להכין את המתכון שלה לימי הקיץ החמים: סלט קינואה עם גבינת פטה, עגבניות מיובשות וגרעיני דלעת ברוטב פסטו כוסברה. טעים, מזין ומרענן. בדקנו
מערכת BeOK
21/07/10

סלט קינואה עם גבינת פטה, עגבניות מיובשות וגרעיני דלעת, ברוטב פסטו כוסברה - מהמתכונים של דניאלה פולק
לסלט:
2 כוסות קינואה מבושלת, קרה או בטמפרטורת החדר (מכינים מכוס אחת של קינואה לא מבושלת וכוס ורבע מים) 150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות. אפשר להחליף בגבינה מלוחה אחרת שאתם אוהבים 100 גרם גרעיני דלעת קלויים במחבת יבשה 10 עגבניות מיובשות קצוצות
לרוטב:
1 צרור כוסברה 1 שן שום חופן קטן אגוזי קשיו או שקדים (5-7 יחידות) מיץ מלימון גדול ועסיסי רבע עד חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט. 2. מניחים את כל חומרי הרוטב בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים לממרח משחתי דמוי פסטו בצבע ירוק מבהיק. 3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מתקנים תיבול במידת הצורך.
כדאי לשמור את גרעיני הדלעת ואת הרוטב בנפרד מיתר הסלט עד לרגע ההגשה, כדי לשמור על טריות המרכיבים ופריכותם
בתאבון!
לאתר של דניאלה פולק -
לחצו כאן
טלפון להזמנות מהמטבח האורגני של דניאלה : 050-8611445
עוד על מתכונים ואוכל:
אירוח קיצי: המלצות ומתכונים
ספר בישול חדש: פרונטו
מתכון בריא: פשטידת קישואים
ספר בישול חדש: ששת
ספר בישול חדש: המטבח של איילת
להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:
פורום בישול, אפייה, מתכונים ואירוח
פורום בישול בריאות, מתכוני בריאות
לכל מתכוני מוטק'ה:
מתכונים
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות