עוגת פיצפוצי אורז מתוקה
תחליף טעים ודל-קלוריות (יחסית) לעוגות הבצקים. קריספי בפה, ונחטף כמו עוגות טריות. לא בטוח שבני המשפחה ישאירו משהו אחרי הפעם הראשונה
עדי יהלום
20/07/07

חומרים
200 גר' פיצפוצי אורז 1 כוס סוכר לבן/חום 5 כפות קקאו 150 גר חלבה 5 כפות דבש רגיל/לייט 5 כפות יין מתוק
אופן ההכנה
: 1. לערבב בסיר בינוני על אש קטנה עם כף עץ את המרגרינה, הסוכר, הקקאו, החלבה, היין והדבש עד שהתערובת מתחילה לרתוח (להמשיך לערבב עם כף עץ כדי שהקקאו לא יישרף!) 2. להוריד מהאש, לקרר מעט ולהוסיף את פיצפוצי האורז, להמשיך לערבב היטב. 3. לשפוך את התערובת לתבנית ולצנן. לחתוך לריבועים לפני שמכניסים למקרר (קשה לחתוך כאשר העוגה מתקשה) ולהגיש כל השבוע, אם יישאר משהו...
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות