קוקטיילים להכנה בבית, פשוט וקל

טקילה סן רייז
80 CC טקילה
מיץ תפוזים
זילוף גרנדין
פלח תפוז
אופן ההכנה:
מוסיפים כמה קוביות קרח לכוס גבוהה, מוזגים את הטקילה, מוסיפים מיץ תפוזים עד כשני ס"מ משפת הכוס ומטפטפים בעדינות את הגרנדין. לקישוט מניחים פלח תפוז על שפת הכוס ומגישים. לפני השתייה מומלץ לערבב את המשקה.
קוסמופוליטן
60 CC וודקה ציטרון (בטעם לימון)
40 מ"ל ליקר תפוזים
20 CC מיץ לימון
מיץ חמוציות
סליל קליפת לימון
אופן ההכנה:
לשייקר עם קרח מוסיפים את כל המשקאות, מנערים היטב ומסננים לכוס ללא הקרח. לקישוט מניחים סליל קליפת לימון במשקה.
ראסטי נייל
וויסקי סקוטי
20 מ"ל דרמבוי
אופן ההכנה:
מוסיפים את המרכיבים לכוס נמוכה עם 3-4 קוביות קרח, מערבבים בעדינות ושותים בהנאה.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
לקהילת אוכל, בישול ואפייה:
לחצו
לכל מתכוני מוטק'ה:
מתכונים
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....