חזרה למגזין אוכל

קוקטיילים להכנה בבית, פשוט וקל

קוקטיילים אלכוהוליים מתקשרים אצל רובנו לפאבים על החוף בקריביים, אבל ישנם לא מעט קוקטיילים להכנה ביתית, פשוטים להכנה ומרעננים
מערכת BeOK 03/05/09
קוקטיילים להכנה בבית, פשוט וקל

טקילה סן רייז

80 CC טקילה
מיץ תפוזים 
זילוף גרנדין
פלח תפוז 

אופן ההכנה:
מוסיפים כמה קוביות קרח לכוס גבוהה, מוזגים את הטקילה, מוסיפים מיץ תפוזים עד כשני ס"מ משפת הכוס ומטפטפים בעדינות את הגרנדין. לקישוט מניחים פלח תפוז על שפת הכוס ומגישים. לפני השתייה מומלץ לערבב את המשקה.


קוסמופוליטן

60 CC וודקה ציטרון (בטעם לימון)
40 מ"ל ליקר תפוזים
20 CC מיץ לימון
מיץ חמוציות
סליל קליפת לימון

אופן ההכנה:
לשייקר עם קרח מוסיפים את כל המשקאות, מנערים היטב ומסננים לכוס ללא הקרח. לקישוט מניחים סליל קליפת לימון במשקה.


ראסטי נייל
וויסקי סקוטי
20 מ"ל דרמבוי

אופן ההכנה:
מוסיפים את המרכיבים לכוס נמוכה עם 3-4 קוביות קרח, מערבבים בעדינות ושותים בהנאה.



רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק


לקהילת אוכל, בישול ואפייה:
לחצו

לכל מתכוני מוטק'ה
מתכונים



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה