חזרה למגזין אוכל

בראוניס

העוגיות שזוכות בכל הסקרים במקום הראשון בין ילדים ומבוגרים כאחד. מתכון פשוט כדי לא לפספס את לב האוהבים
מערכת מוטק'ה 16/03/07
בראוניס

חומרים
150 גר' שוקולד חלב 150 גר' שוקולד מריר 150 גר' חמאה 1/2 כוס ברנדי 1 כפית נס-קפה 7 ביצים 2 כוסות סוכר 200 גר' קמח 1/2 שקית אבקת אפייה 200 גר' אגוזי מלך תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
הכנה
? להמיס ב"בן-מרי" את השוקולד מריר, שוקולד חלב והחמאה. ? להוסיף נס-קפה, לערבב קלות עם תערובת השוקולד ולהוציא מה"בן-מרי". ? להוסיף את הברנדי, לערבב ולהניח בצד. ? להקציף את הביצים (שלמות) עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות ולהוריד מהירות הקצפה. ? יוצקים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד ואחריה את הקמח ואבקת האפייה. ? לצקת את תערובת הבראוניס לתבנית אפייה ולפזר מעל שברי אגוזי מלך. ? לאפות 40 דקות ב-170 מעלות. ? בטרם החיתוך, יש לכסות את התבנית בניילון נצמד ולהכניס 1/2 שעה להקפאה.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים

למעלה
חזרה