חזרה למגזין אוכל

לאכול בבית, להרגיש במסעדה

מגפת הקורונה וסגירת המסעדות עוררה את שוק המשלוחים בארץ. אם אתם רוצים להתפנק עם מנות שפים עד הבית או אוכל ביתי מבלי להיכנס למטבח, הכתבה הזו בשבילכם
מאת לין לוי 18/03/20
לאכול בבית, להרגיש במסעדה
אם יש לכם מרפסת או גינה, תוכלו להוציא את הארוחה לשם ולהרגיש במסעדה פרטית (צילום: shutterstock)

 

מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים למאתגרים. שירותי משלוח אוכל מוכן עד הבית, אותם מספקים מעדניות, יסייעו לכם לעבור את התקופה הזו בשלום, להרגיש קצת כמו בבילוי במסעדה ועל הדרך גם יאפשרו מנוחה קצרה מהמטבח. אפשרות נוספת היא להזמין אוכל מוכן מאנשים העוסקים בבישול לפרנסתם - סגירת המסעדות הובילה טבחים ושפים רבים לבשל היום בביתם, ולהציע שירות משלוחים עבור מי שלא רוצה או לא יכול לצאת מהבית. הנה סקירה של כמה שירותים כאלה בפריסה ארצית:

 

אזור הצפון

 

אצל חנה וטל - אהבה בטעם ביתי

 

בימים כתיקונם המקום הזה, הנמצא בפרדס חנה-כרכור משמש כמסעדה, שבימי שישי הופכת לשוק אוכל מוכן לסופ״ש. כיום לאור המצב המסעדה מציע משלוחים גם של מנות צוהריים וגם של מנות אוכל מוכן במשקל. השירות זמין בין השעות 16:00-8:30, ואת שני התפריטים אפשר לראות בדף הפייסבוק של המקום.

טווח המחירים: הסלטים נעים בין 48-55 שקלים לק"ג, מנות עיקריות: 80-120 שקלים לק"ג.

ארוחת ילדים: 35 שקלים וארוחת צוהריים עסקית בין 66-38 שקלים.

להזמנות: 04-8668266‏, כשר.

 

אזור השרון

 

בופה

 

צילום: אפיק גבאי

 

"בופה" בכפר סבא הוא מתחם קולינרי חדש המשתרע על פני 1500 מ״ר. שעות הפעילות של המתחם בימים אלה הן 15:00-10:30, ואפשר להזמין במקום אוכל מוכן לפי משקל. אזור החלוקה של שירות המשלוחים הוא בכל מחוז השרון, ובהזמנה מעל 300 שקלים המשלוח ללא עלות. תפריט ניתן לראות כאן.

טווח המחירים: סלטים 6.90-2.80 שקלים ל-100 גרם, עיקריות 11.90-6.50 שקלים ל-100 גרם. 

להזמנות:, 09-7669934 כשר

 

DELI טעם וצבע

 

צילום: אתיאל ציון

 

״טעם וצבע״ באזור התעשייה עמק חפר הוא קייטרינג ומעדניית אוכל מוכן. מבחר המנות במקום עצום וכולל תבשילים, סלטים, תוספות חמות וגם חלות ויין. תמצאו כאן תבשיל חצילים איטלקי בשם קפונטה (5.5 שקלים ל-100 גרם), סיגר בשר וכבדים (7 שקלים ליחידה), קבב ממולא בטחינה וביף בורגיניון (14.5 שקלים ל-100 גרם). עכשיו מציעים במקום שירות משלוחים ואזור החלוקה הוא עמק חפר, נתניה, חדרה, השרון וגוש דן. לתפריט ולהזמנות: www.taam-deli.co.il

להזמנות: 052-6726728, כשר

 

תל אביב והמרכז

 

סוליקה

 

״סוליקה״ בתל אביב היא מעדניית אוכל מוכן של השף אבי ביטון, שבה הוא מציע את האוכל של סבתא שלו וגם קצת מנות קלאסיות של מעדניות כמו כבד קצוץ. התפריט משתנה מדי יום ומציע מנות קבועות לאותו היום, כשבין היתר ניתן למצוא בו סלטים, ממולאים וקציצות. ההזמנה נעשית דרך הטלפון או באתר, שבו גם אפשר לראות את התפריט המלא: http://www.sulica.co.il. חוץ מהאוכל המוכן ומנות צוהריים, אפשר להזמין גם מצרכי מעדניה, רטבים, יינות, ממרחים ועוד. מבחר מנות אוכל מוכן כולל לביבות (16-9 שקלים ליחידה), עיקריות כמו קציצות, מפרום, מוסקה (11 שקלים ליחידה - 26 שקלים למנה) וגם קוסקוס ותבשילים שונים.

להזמנות: 03-9595525, 03-7988588, כשר.

 

דליקטסן

 

״דליקטסן״ בתל אביב היא מעדניה מבית היוצר של קבוצת r2m שבבעלות המסעדנית רותי ברודו. המקום מציע אפשרות להזמין אוכל מוכן, דליקטסים של מעדניה, מוצרי מזווה, לחמים, עוגות, גבינות, נקניקים ואפילו כלים יפים. את ההזמנה מבצעים באתר האינטרנט, https://www.delitlv.co.il/  ואזור החלוקה של המשלוחים כולל את רמת גן, גבעתיים, רמת השרון והרצליה. מחירים לדוגמא: פילה סלמון בעישון חם - 29 שקלים ל-100 גרם, ממרח פורל :24.30 שקלים ל-150 גרם, רביולי בטטה: 48 שקלים ל-500 גרם, חצי עוף רוטיסרי: 48 שקלים.

להזמנות: 03-9681010, לא כשר

 

Oh - mama

 

צילום: ניר פקין

 

Oh - mama היא רשת של מסעדות-מעדניות הכוללת 3 סניפים הפרוסים ברחבי תל אביב. התפריט מציע רשימה אינסופית של מאכלים, וכל יום יש תפריט משתנה הכולל מנות עיקריות בשריות, תוספות חמות, סלטים, דגים, מאפים, כיסונים ובעצם מה לא, כולל כמובן שפע מנות טבעוניות. מחירים לדוגמא: סופריטו בשר ותפוח אדמה בבישול ארוך: 50 שקלים ל- 500 גרם, תבשיל ציידים: 50 שקלים ל- 500 גרם, קציצות עוף בקארי, חלב קוקוס וג'ינג'ר: 8 שקלים ליחידה, כרוב ממולא באורז צימוקים ועשבי תיבול - 79 שקלים לק"ג. את ההזמנה אפשר לעשות דרך הטלפון או באתר: https://www.ohmama.co.il

להזמנות: *5129, כשר

 

ריחות וטעמים

 

צילום: רוני נחמד

 

״ריחות וטעמים״ ברמת השרון הוא שוק אוכל מוכן שמדי יום מציע למעלה מ- 50 תבשילים שונים של כל עדות ישראל, בהם קובה, מפרום, מנסף, מוסקה, לזניה, פשטידות, קישים, מאפי פילו, קציצות ברטבים שונים, חמין, קוסקוס וגם מנות אסייתיות, סלטים ומרקים (79-29 שקלים לק"ג). כיום מציעים במקום גם ערכה משפחתית של 10 ארוחות מלאות ב-300 שקלים. את הכול אפשר לקבל במשלוח עד הבית בתוספת תשלום (25-15 שקלים). אזור חלוקה: צפון תל אביב, הרצליה ורמת השרון. החלוקה מתבצעת בין 17:00-13:00.

להזמנות: 03-5164465, כשר

 

משלוחים של השף רונן פילוסוף

 

השף רונן פילוסוף מציע תפריט מלא של אוכל מוכן, אותו אפשר לקבל עם משלוח עד הבית. יש בתפריט מנות כמו לביבות, מרק פטריות ואגוזי מלך (65 שקלים לליטר), שייטל, המבורגר, דגים, מבחר תוספות וקבב בולגרי (65 שקלים). המשלוח ללא עלות והשירות מסופק במרכז ובשרון.

לקבלת תפריט מלא ולהזמנות: 052-8261030, לא כשר

 

ירושלים

 

פשה

 

״פשה״ היא מעדניית אוכל מוכן הפועלת לאורך כל השבוע ומציעה ממאכלי כל העדות. את התפריט המלא אפשר לראות באתר הבית pashajer.co.il ויש בו סלטים (10.90-5.20 שקלים ל-100 גרם), מנות בשריות מכל העדות כולל כבד קצוץ מסורתי ומזרחי (8.5 שקלים ל-100 גרם), מוסקה ומפרום, תוספות חמות, ממולאים ודגים ומבחר מנות עוף. בימים אלה המעדנייה החלה להציע גם שירות משלוחים בכל ירושלים.

להזמנות: 02-6482220, כשר

 

מעדני צדקיהו

 

בשלושת הסניפים של ״מעדני צדקיהו״ ההיצע של האוכל המוכן כולל קרוב ל-50 סוגים של סלטים (9.9-3.6 שקלים ל-100 גרם) ויש גם בלינצ׳ס עם בשר, קציצות דגים ברוטב, ממולאים, תבשילים בשריים ודגים במגוון צורות בישול. את כל זה אפשר להזמין במשלוח עד הבית ולצרף גם חמוצים וגבינות. את ההזמנה מבצעים טלפונית, ואזור החלוקה של שירות המשלוחים הוא במודיעין, ירושלים ואפרת.

להזמנות: 054-6949403, כשר

 

שפלה ודרום

 

ארוחות קטנות

 

השפית דורון זאוברמן ממושב קדרון מציעה מארזי פיקניק, שאותם יש להזמין 24 שעות מראש וגם מגשי אוכל שמתאימים ל-20 סועדים. דורון גם מכינה אוכל ביתי עם משלוח עד הבית, בהזמנה של 48 שעות מראש. השירות ניתן באזור רחובות, ובהזמנה מעל 150 שקלים הוא יהיה ללא עלות. התפריט מציע מאפים ממולאים (80-60 שקלים), קציצות בקר ברוטב, פטריות במילוי בקר בציפוי פריך (20 שקלים), שקשוקה אישית בלחמנייה, כדורי תפוח אדמה בציפוי פריך, מפרום, מוסקה, מנות דג, לזניה ותבשילים.

להזמנות: 050-5200639‏

 

כפות תמרים

 

צילום: רוני בלחסן

 

"כפות תמרים" בקיבוץ אילות היא מסעדה-מעדנייה שממוקמת בתוך קיבוץ אילת, ויש בה מעל 100 מנות. המבחר כולל סלטים, דגים, עופות, בשרים, תוספות, מנות צמחוניות וטבעוניות וקינוחים. אפשר להזמין במקום מנות כמו אצבעות אנטריקוט ברוטב אריסה (110 שקלים לק"ג), שוקי אווז ברוטב תפוזים ורוזמרין (120 שקלים לק"ג), נתח אסאדו מושחם ברוטב ברביקיו (120 שקלים), מרקים (החל מ-20 שקלים), סלטים (החל מ-47 שקלים לק"ג) ומאכלים מסורתיים מהמטבח המזרח אירופאי (החל מ-47 שקלים לק"ג). יש אפשרות גם להזמין ארוחת צוהריים ב-30 שקלים. מינימום הזמנה: 150 שקלים.

להזמנות: 054-5875049, כשר

 

בכל הארץ:

 

בנוסף למקומות המצוינים בכתבה, תוכלו להזמין אוכל מבשלנים שונים בכל רחבי הארץ המרוכזים באתר אחד. אתר "יאמי" מרכז בשלנים שונים מסגנונות שונים ומגוונים – החל מבישול איטלקי דרך מרוקאי ועד טבעוני – המציעים מגוון מנות בודדות (עיקריות, תוספות, סלטים, מנות ילדים, קינוחים ועוד) ודילים לארוחות שלמות, כולל כמובן משלוח עד הבית. יש להזמין מספר ימים מראש.

אתר נוסף המרכז בשלנים שונים ומציע משלוח עד הבית, ואף הנחות לרגל המצב הוא אתר Cookin, שגם תגבר את מערך המשלוחים.

 

אוכל גורמה ב-5 דקות

לאכול, להתארח, להתאהב: הבשלניות שמארחות בביתן

ללמוד לבשל מהגדולים בתחום - בל לצאת מהבית

אפליקציית מתכונים חדשה תגוון לכם את התפריט

הצטרפו לקהילת האוכל של מוטק'ה 

1  תגובות  אהבו

התמונה של תגונה מרינהלוי 14/04/20
היי, אנחנו עושות מצלמות אירוטיות ושיחות וידאו אירוטיות בוואצפ: דנה 055-3386275 יש לי ציצי ותחת של פצצה לוהטת שלח וואצפ תראה את התמונה המחרמנת שלי, אני אוהבת שמפליקים לי בטוסיק, מחכה לך בוואצפ מ...


היי, אנחנו עושות מצלמות אירוטיות ושיחות וידאו אירוטיות בוואצפ:

דנה 055-3386275 יש לי ציצי ותחת של פצצה לוהטת שלח וואצפ תראה את התמונה המחרמנת שלי, אני אוהבת שמפליקים לי בטוסיק, מחכה לך בוואצפ מאמי

055-2761552 שירה - טוסיק לוהט וחלק, חרמנית אש דוחפת הכל למנוש, משפריצה וגונחת כמה שאתה רוצה מאמי שלח אליי וואצפ
או הודעה בטלגרם vikalive24

קווים אירוטיים - אם המספרים האלו חסומים לך תחייג לחברת הסלולר שלך ותבקש להסיר את החסימה, הסרת החסימה היא בחינם:
1919-121-936
1919-121-970

שיחות של הכרויות:
1901-729-213
1901-729-210


כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

"סיר עם אוכל חם הוא אחד היסודות של בית"
כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...
לקריאת הכתבה
המתכונים הכי ישראלים של השף ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...
לקריאת הכתבה
לאכול בבית, להרגיש במסעדה
מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...
לקריאת הכתבה
למעלה
חזרה