סלט ירקות שורש אסיאתי

צילומים: Shutterstock
בעבר הם נחשבו למזון עניים, אבל ירקות השורש פינו זה מכבר נתיב למרכז הזירה הקולינרית והם מופיעים יחדיו במתכוני מרקים, תבשילי קדרה, פשטידות, לביבות, מחיות וסלטים, ואפילו כחטיפי צ'יפס בריאותיים. השורשים נחשבים מסורתית לירקות חורף, אבל אפשר להשיג אותם כל השנה וכדאי לשלבם בתפריט.
|
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....