סלט ירקות שורש אסיאתי

צילומים: Shutterstock
בעבר הם נחשבו למזון עניים, אבל ירקות השורש פינו זה מכבר נתיב למרכז הזירה הקולינרית והם מופיעים יחדיו במתכוני מרקים, תבשילי קדרה, פשטידות, לביבות, מחיות וסלטים, ואפילו כחטיפי צ'יפס בריאותיים. השורשים נחשבים מסורתית לירקות חורף, אבל אפשר להשיג אותם כל השנה וכדאי לשלבם בתפריט.
|
אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...
הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...
כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...