כותבים זכרים לא מעטים, המעוטרים בתואר "סופרים"

מתארים אצל דמויותיהם הזיכריות "חוויות" של זנות. ביקור בבתי בושת, וכדומה "חוויות". בלי כל צניעות ובושה הם מזיינים את מוח הקוראים והקוראות בסיפוריהם. ואת מתעוררת לחשוב: אם סוציולוגית היתה מנתחת את הסיפורים האלה, האם היתה מסיקה שהזנות היא חלק בלתי נפרד מחייהם של זכרים רבים? וכן היתה שואלת: באיזו סביבה גדלו "סופרים" אלה? מה עיצב את המנטליות שלהם?
גם בפורום שלנו יש כותב שלמשל פרסם לאחרונה תאור לפיו צפצוף של צפורים בבוקר הוא (בין השאר) הטרדה מינית של צפור אחת ע"י ציפור זכר. ואת מתעוררת לשאול את עצמך: באיזו סביבה גדל כותב זה? מי אחראי למנטליות שלו?
מתוך שירי שועלים, לאה גולדברג. תרגום לאנגלית.
Both out of my childhoodof the beautiful fables.Autumn and the foxin the forested deeps.Their clever language -mistery and riddle.Like a smile upon the face of grief.
Elusive gold both: "I'm...
לקריאת הפוסט
צנח לו זלזל. ביאליק. תרגום לאנגלית.
Drops a sprig in silence
to the fence.
Like him, I'm mute.
Shorn of fruit,
Estranged from branch and tree.
Shorn of fruit, the flower
memory forgotten,
The leaves do sway,
Sure victims...
לקריאת הפוסט
אהובה
אהובתי אוהבת אותך
זכרי את האלה הגדולה
האלה שיצרה את החיים
את העולם
כולנו אלות, חזקות ועדינות,
אני אוהבת אותך
אם את רוצה גם בגבר
אל תשכחי אותי
קשרי אתי קשר לכל החיים
אני...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
<p>מה אם זה שוני מגדרי? ויש גברים שמדברים על זה ויש כאלה שלא.</p>
<p>שבת שלום.</p>
<p>אני מאמינה שאנסים הם זכרים חולי רוח שיש לאתר עוד בנעוריהם, ולהכניסם לכל החיים למתקני כליאה. אינני פוסלת סירוס.</p>