חזרה להחיים הטובים

4 סדרות להתמכר אליהן הקיץ

אם אנחנו במילא לא יוצאים מהמזגן, לפחות נעביר את הזמן בנעימים מול המסך הקטן. 4 המלצות צפייה לסדרות ממכרות, מצמררות ומצננות, שיגרמו לאוגוסט לעבור מהר יותר
הדס בשן 01/08/17
4 סדרות להתמכר אליהן הקיץ
בקיץ כדאי לצפות בסדרות קלילות, שלא יעלו את מפלס המתח והחום בגוף. צילום: Shutterstock

 

 

אם לא ידעתם, מטרת חייכם בחודש האחרון הייתה לכוון את המזגן על הטמפרטורה ועל החוזק המושלמים עבורכם, ולהרגיל את העולם לכך שזהו, אתם לא יוצאים יותר מהבית. מי שרוצה – שיבוא אליכם. יש גבול לכמה אנחנו מסוגלים לסבול את החום, הלחות, הזיעה, הצפיפות והסבל הכללי של יולי-אוגוסט במדינתנו הבוערת. אבל זה הזמן להגיד תודה למי שתציל אותנו: הטלוויזיה. ובעודנו מתיישבים מולה ולא מתכננים לקום עד ספטמבר – כדאי שנמנע מתכניות שיגרמו לחום הגוף שלנו לעלות יותר, והפעם מעצבים.

 

ההמלצה שלנו היא להתמסר לסדרה טובה – משהו שיהיה מספיק קליל כדי שלא נזיע בניסיון להבין מה קורה, אבל גם מספיק אלגנטי כדי שלא יתבשל לנו המוח. הנה ארבע סדרות מצויינות שמחכות שתתמכרו אליהן הקיץ, אם עוד לא עשיתם את זה:

 

 

הממכרת: עונה 7 של משחקי הכס  

 

כששתי דיוות קולנוע רבות ביניהן. טריילר הסדרה "בטי וג'ואן", מתוך יוטיוב 

 

 

לא מאוחר מדי להשלים חוסרים שהצטברו מהחורף האחרון, כמו המיני-סדרה המשובחת הזו, בת 8 פרקים, כולם מחכים לכם בצפיית בינג' אחת מספקת. הסדרה "בטי וג'ואן" מתארת את היריבות המרה בין שתי אגדות קולנוע - בטי דיוויס וג'ואן קרופורד, שבשנות השישים חברו יחד לסרט האייקוני "מה קרה לבייבי ג'יין", שיש האומרים כי הפך ללהיט בגלל המתח הניכר ביניהן על המסך.

 

ב"בטי וג'ואן" חברו זו אל זו שתי שחקניות אייקוניות לא פחות – סוזן סרנדון בתפקיד בטי דיוויס המגניבה עם סיגריה תמידית, וג'סיקה לנג בתפקיד ג'ואן קרופורד הדיווה הנוירוטית והנוצצת. לצפות, לצחוק, לבכות ולהתגעגע.

 

איפה? ב-VOD של YES

 

זה בשבילכם אם: אתם לא יכולים לעבור ליד סרט שחור-לבן בלי לראות עד הסוף.

 

זה לא בשבילכם אם: אתם נמנעים מקונפליקט ומעדיפים שכולם פשוט יסתדרו זה עם זה.

  

למה דווקא בקיץ? בגלל שאם אנחנו כבר מתגעגעים לימים שלפני ההתחממות הגלובלית, אפשר להתגעגע גם להוליווד של פעם.

 

 

הפמיניסטית: GLOW  

 

נשים נאבקות בזירת היאבקות מקצועית, כבר שווה צפייה. טריילר הסדרה "GLOW", מתוך יוטיוב 

 

 

אם כבר בנוסטלגיה עסקינן, עשור נוסף שחוזר ומשתקף לאחרונה דרך הטלוויזיה הוא שנות השמונים, ובסיבוב הנוכחי מדובר בהתרפקות נעימה על הבגדים הצבעוניים, השיער המוגזם, המוזיקה הדרמטית – כל מה שהיה כיף בזמן אמת. אבל הנושא הרציני באמת שהחל לתפוס תאוצה באייטיז הוא מעמד האישה - כאשר המהפכה הפמיניסטית פגשה את הקפיטליזם, וההתעקשות של נשים להתעצם כלכלית בעולם של גברים, הפכה לשיחה דרמטית במיוחד.

 

הנשים שלGLOW  עושות זאת בזירה הכי פחות צפויה – זירת ההיאבקות המקצועית. הסדרה החדשה של ג'נגי כהן, שכבר התמחתה בשיבוץ נשים בזירות קשוחות עם "העשב של השכן" ו"כתום הוא השחור החדש", היא כבר להיט גדול בתפוצות – כאן אפשר לצפות בה בנטפליקס ישראל, וזה הרבה פחות מסובך ממה שנדמה (פשוט נכנסים לאתר ונרשמים).

 

איפה? נטפליקס ישראל.

 

זה בשבילכם אם: האמת, זה לא בשבילכם. זה בשבילכן. גירל פאוור!

 

זה לא בשבילכם אם: אתם עדיין חושבים שנשים הן מגדר עדין ומפויס.

 

למה דווקא בקיץ? בגלל הקרח שהן מקבלות להרגעת הפצעים. נעים.

 

 [#middleBanner] 

עוד פעילות במזגן: 4 המלצות קריאה

פואטרי סלאם: חוגגים שירה על הבמה

הגאדג'טים שיהפכו את הקיץ לנסבל יותר

להצטנן על חוף הים: חופי הרחצה השווים ביותר

החום ושברו: טיולים מלאים במים

נוסטלגיה: נפרדים מתכניות הקאלט של ערוץ 1

 

הצטרפו לקהילת פנאי ותרבות של מוטק'ה

 

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בהחיים הטובים

טיפים להתנהלות נכונה לקראת גיל 65+

ניתן לחלק את החיים שלנו בחלוקה גסה מאוד לשני חלקים מרכזיים. המחצית הראשונה - מלידה עד גיל 65. על פי רוב, זו...

לקריאת הכתבה
שפה שלמה: כל המשמעויות שמאחורי הפרחים

 

מי לא אוהב פרחים? זר פרחים יפה הוא מתנה שכיף לתת ולקבל, ולא רק בחגים או באירוע מיוחד. כשאנחנו רוכשים זר,...

לקריאת הכתבה
רק 15 שקלים כניסה: הבילוי המושלם עם הנכדים בפסח הקרוב

הכתבה מטעם השפדן

מחפשים מה לעשות עם הנכדים בפסח? הנה הצעה לפעילות מיוחדת, שיש בה גם גאווה ישראית וגם...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה